Familielidelse

AA gruppene i Tollbodgaten 26 i Kristiansand, samarbeider med vår søster org. Al anon Kristiansand som også har sine møter I Tollbodgaten 26, i Kristiansand sentrum.

Dette er et fellesskap som er veldig nært knyttet opp til AA. Da det var konen til Bill W, som sammen med andre pårørenede som startet Al anon familiegrupper. Dette ble startet fordi at de så behovet og nødvendigheten av å hjelpe alle de pårørende, som faktisk lider og kanskje enda sterkere enn alkoholikeren rusmisbrukeren under denne sykdommen.

Al anon arbeider etter de samme trinn og tradisjoner som AA gjør og har sin egen literatur som de bruker.

Vi har sett hvor positivt og fruktbart dette samarbeidet kan være og har derfor også hatt seminarer sammen med AA.

Al anon har åpent møte  siste mandag i hver måned, hvor alle er hjertelig velkommen.

Kristiansand Al anon har sine møter på mandager kl 1930 i Tollbodgaten 26,midt i kristiansand sentrum inn porten. Her har også Al ateen sine møter samme tid og sted.

De har også en lokal selvhjelps telefon som er åpen alle dager fra kl 1700 - 2200. Da kan du ringe på tlf nr 90581822 å få snakke med en person som kan svare deg på dine utfordringer som pårørende.

Al anon Norge har også en hjemmeside på nettet : www.al-anon.no her vil du finne masse informasjon om Al anon i Norge.

VBA. Voksne barn av alkoholikere.

Dette er et tilbud til de som har fått livene sine preget av rus i barndom og oppvekst. Her møtes voksne barn å snakker om sine opplevelser og hva det har gjort med dem. De bruker det samme 12 trinns programmet som Al anon og AA bruker for å jobbe med seg selv og sine liv. Disse møtene er på Torsdager kl 1700 hver uke og møtested er Tollbodgaten 26. I kristiansand sentrum. Samme sted som Al anon/Alateen har sine møter.