AA I KRISTIANSAND

CORONA Stengt

Det er fremdeles stengt for alle AA møter i Kristiansand. Dette med bakgrunn i at kommunen har stengt for all aktivitet innendørs for lag foreninger, treningsentere og stiftelser. Det finnes AA møter på internett. Vi vil komme tilbke med informasjon så snart det foreligger noe nytt.I mellomtiden kan vi jo kanskje holde kontakt pr telefon eller bruke den utmerkede litteraturen som finnes i AA. Og abonnere på boks 205 er en god investering.

CORONA tiltak

 

Det er åpnet for nett møte i mandagsgruppa på Lund. Følgende link er opprettet. 

 Join Zoom Meeting   

https://us02web.zoom.us/j/85207489243?pwd=WVFXSWZFRE9YdkhrdXYwMGM1Snp5UT09

Meeting ID: 85207489243
Passcode: 296406

 

 

 Logg inn på dette.

 

PÅRØRENDE

Se info for nytt møte lokal for Al anon  gruppen. Følg  linken - Pårørende der får du informasjon ang situasjonen med Covid 19 smitte og evt begrensninger.

Kontakt tlf.

AA I Kristiansand har en lokal kontakt telefon hvor du kan henvende deg for spørsmål o.l. Det er telefon nr 95 089 089. Denne er betjent fra morgen til kveld hver dag, hele året.

AA sin landsdekkende telefon har nr 911 777 70  Denne er åpen alle dager 1800 - 2200 og alle hverdager fra kl 1100 - 1500.

 

 AA`s Felleskapserklæring

 Anonyme Alkoholikere er et fellesskap av kvinner og menn som deler sin erfaring, styrke og håp med hverandre for at de kan løse sitt felles problem og hjelpe andre å friskne til fra alkoholisme.Den eneste betingelse for medlemskap, er et ønske om å slutte å drikke. Det er ingen avgifter eller kontingenter for AA medlemskap. Vi er selvhjulpne gjennom våre egne bidrag.

AA er ikke knyttet til noen sekt, trossamfunn, politisk parti, organisasjon eller institusjon. AA ønsker ikke å ta stilling i noe stridsspørsmål, hverken støtter eller motarbeider noen sak.
Vårt fremste formål er å holde oss edru og hjelpe andre alkoholikere til edruskap.

 

VELKOMMEN TIL FELLESSKAPET

  Hjertelig vekommen til vår hjemmeside.Har du et alkoholproblem eller kjenner noen som sliter med dette, er vi overbeviste om at du vil kunne finne mye nyttig informasjon, slik at det kanskje blir lettere å ta et valg om å gjøre noe med problemet.  Vi vil her få dele litt av AA sin og vår historie. Ved å gå inn i vår meny så vil du kunne finne mye inntresant å lese å se på, og kanskje vil du finne ut at du har lyst til å komme på besøk i våre selvhjelpsgrupper. Vi er endel kvinner og menn som har funnet håp og tro på et annet liv enn det vi levde som alkoholikere. Veg å bruke AA sitt program,trinn og tradisjoner, har vi funnet en ny måte å leve på, som vi tidligere ikke har kunnet drømme om en gang.

Og på denne veien har vi benyttet oss av møtene men også vel så viktig, AA litteraturen. Denne kan du få kjøpt på våre møter og i Anonyme alkoholikere sin AA shop, ved å gå inn på anonymealkoholikere.no der finner du AA shop. Vi har også et medlemsblad som heter Boks 205 som du kan abonnere på det koster kr 250,- pr år å blir tilsendt i anonym konvolutt seks ganger i året. Vår litteratur egner seg også meget godt som gave. 

Du kan også gjøre dine henvedelser til vår e.post addr : post@aaikristiansand.com 

Vi har også en gjestebok du kan skrive på og evt be om mer informasjon eller et besøk fra noen av oss i AA i Kristiansand. 

 

 

 


 

 

 

 

Gjengitt med tillatelse fra  A.A. Grapevine, Inc.

Disse websidene er ikke godkjent av AA, Anonyme Alkoholikere, i Norge eller av AA, Alcoholics Anonymous Inc. Informasjonen på sidene lages av et redaksjonsråd for alle gruppene til AA i Kristiansand. Se bort fra eventuell informasjon som ikke overensstemmer med Storboka

Deler av denne websiden er gjengitt med tillatelse fra A.A. World Services, Inc., The A.A. Grapevine, Inc